KATA - Konsult i aktivitetsanalys

Stockholms län

Information

Leg. arbetsterapeut, konsultverksamhet i psykiatrisk arbetsterapi, aktivitetsanalyser, funktionsbedömningar, utredningar, neurokognitiv rehabilitering, utbildningar, föreläsningar, hälsofrämjande aktiviteter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för KATA - Konsult i aktivitetsanalys vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Stockholm så är KATA - Konsult i aktivitetsanalys en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2006-05-26 så skapades KATA - Konsult i aktivitetsanalys och verksamheten är har F-skattsedel KATA - Konsult i aktivitetsanalys har haft det sedan 2006-03-30.

KATA - Konsult i aktivitetsanalys är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-04-20

790405-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är KATA - Konsult i aktivitetsanalys och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med KATA - Konsult i aktivitetsanalys så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom KATA - Konsult i aktivitetsanalys är Möller, Maria Rebecca som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma, .