Paperstreet Produktion

Stockholms län

Information

Paperstreet Produktion hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Paperstreet Produktion finns. I Stockholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Paperstreet Produktion tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Paperstreet Produktion har haft sedan 2005-10-06. Paperstreet Produktion har funnits sedan och 2005-11-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Paperstreet Produktion så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0704-376099.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Paperstreet Produktion har idag 790115-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Paperstreet Produktion

Frilansbaserad textproduktion såsom översättningar, transkription, beställda texter och originalprojekt. text- och bilddesign, samt viss formgivning.

I Paperstreet Produktion så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Marano Hallin, Hedvig Esther June D som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma, .