Linguatech Stockholm

Stockholms län

Information

Linguatech Stockholm är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Linguatech Stockholm finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Linguatech Stockholm är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-02-05.

Linguatech Stockholm som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-04-06. Men sedan 2004-02-05 så har Linguatech Stockholm varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Linguatech Stockholm så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-6215305.

Stockholm arbetar för att företag som Linguatech Stockholm ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Linguatech Stockholm. Det finns flera företag i Stockholms län.

Språkteknologi & språkanalys. konsult i språkundervisning, analysera språklig kompetens, handleda vid datoriserad undervisning. konsult för företag med språkteknologisk inriktning.

Firmatecknare för Linguatech Stockholm är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Linguatech Stockholm och det är följande personer, Källberg, Anna Jenni Mari som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Linguatech Stockholm är 781118-XXXX.