FH Bioscience

Stockholms län

Information

FH Bioscience är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som FH Bioscience finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

FH Bioscience är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-07-30.

FH Bioscience som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-07-11. Men sedan 2007-07-30 så har FH Bioscience varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på FH Bioscience så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3958899.

Stockholm arbetar för att företag som FH Bioscience ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för FH Bioscience. Det finns flera företag i Stockholms län.

Utbildning och rådgivning inom naturvetenskapliga frågor främst inom mikrobiologi och molekylärbiologiska tekniker. Forskning, produktutveckling, metodutveckling och försäljning inom samma områden såsom plastartiklar, flytande lösningar och reagens samt proteiner.

Firmatecknare för FH Bioscience är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till FH Bioscience och det är följande personer, Hårdeman, Lars Fredrik Martin som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för FH Bioscience är 781022-XXXX.