Hayward Production and Design

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Hayward Production and Design är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Hayward Production and Design är ett av dem. Statusen för Hayward Production and Design är att Bolaget är aktivt.

Hayward Production and Design är ett Enskild firma och skapades 2006-10-03. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Hayward Production and Design ska trivas.

Hayward Production and Design är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-09. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Verksamhetens inriktning är allt inom IT såsom webbprogrammering, design, grafik, print och tryck. Säljer och producerar olika klädmärken. Olika typer av konsultuppdrag inom IT, försäljning och marknadsföring.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hayward Production and Design är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-09.

Idag är Hayward Production and Design och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Hayward Production and Design så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6473702.

.

De som är på något sätt har med Hayward Production and Design är Hayward, Christoffer Daniel som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hayward Production and Design har 780521-XXXX som sitt organisationsnummer.