Erik Zetterberg Design

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Erik Zetterberg Design är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Erik Zetterberg Design är ett av dem. Statusen för Erik Zetterberg Design är att Bolaget är aktivt.

Erik Zetterberg Design är ett Enskild firma och skapades 2001-08-15. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Erik Zetterberg Design ska trivas.

Erik Zetterberg Design är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-10-29. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Art direction, design, modeproduktion, reklam, foto, nöjeskonsult, pr, konceptutveckling, multimedia, mediaproduktion, konst, journalistisk verksamhet, dj, grafisk form, internetproduktion.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Erik Zetterberg Design är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-10-29.

Idag är Erik Zetterberg Design och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Erik Zetterberg Design så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4968790.

.

De som är på något sätt har med Erik Zetterberg Design är Zetterberg, Erik Johan Eigil som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Erik Zetterberg Design har 780421-XXXX som sitt organisationsnummer.