Andreassen Consulting

Stockholms län

Information

770629-XXXX är organisationsnummer för företaget Andreassen Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Andreassen Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Andreassen Consulting finns i.

Andreassen Consulting har varit registrerat sedan 2009-09-17 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-09-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Andreassen Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-09-03.

Andreassen Consulting är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Andreassen Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Andreassen Consulting så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet, försäljning, marknadsföring och affärsutveckling. Bolaget tillhandahåller därmed tjänster inom web-utveckling, datasupport, sökordsoptimering samt olika sorters marknadsföringsaktiviteter på Internet. Verksamhetsområden som bolaget främst riktar sig mot är branscher vars tjänster och varor marknadsförs via Internet och andra interaktiva media. sorters marknadsföringsaktiviteter på Internet. Utöver detta kommer firman även driva hemsidan Jonaskitchen.Com. Hemsidan tillhandahåller allt inom mat, såsom: matrecept & recensioner, försäljning av matrelaterade varor och tjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Andreassen Consulting och det är Andreassen, Jonas Lorang som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,