Hammarby ArtPort Ekonomisk förening

Stockholms län

Information

Hammarby ArtPort Ekonomisk förening är ett företag som finns i Stockholm. I Hammarby ArtPort Ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Agut Vasquez, Gabriel Anibal som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Per Mathias Gunnar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Ploteau, Jean Marie Thomas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Pollack Bergman, Pernilla Malou som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Ribbung, Andreas Martin som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hammarby ArtPort Ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hammarby ArtPort Ekonomisk förening på telefon 08-6127545.

Föreningen har som ändamål att främja den ekonomiska verksamheten genom att föreningens medlemmar på ett kulturellt nyskapande sätt genomför konstutställningar, kulturevenemang samt kulturell konsultverksamhet.

Idag är Hammarby ArtPort Ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Hammarby ArtPort Ekonomisk förening är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Hammarby ArtPort Ekonomisk förening innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-03-22 och Hammarby ArtPort Ekonomisk förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-04-19.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hammarby ArtPort Ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Larsson, Per Mathias Gunnar -Pollack Bergman, Pernilla Malou

Hammarby ArtPort Ekonomisk förening har 769615-9099 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.