Frilans Finans Ek. för.

Stockholms län

Information

Frilans Finans Ek. för. är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Frilans Finans Ek. för. finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Frilans Finans Ek. för. är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-04-28.

Frilans Finans Ek. för. som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-12-21.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Frilans Finans Ek. för. så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7334794.

Stockholm arbetar för att företag som Frilans Finans Ek. för. ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Frilans Finans Ek. för.. Det finns flera företag i Stockholms län.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att utföra administrativa tjänster, såsom t ex löneadministrering och fakturering, åt medlemmarna.

Firmatecknare för Frilans Finans Ek. för. är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Stephen Schad ensam..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Frilans Finans Ek. för. och det är följande personer, Elgstrand, Kristina Therese som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Gay Ronnye Georg som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Schad, Stephen Andrew som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,

Organisationsnummer för Frilans Finans Ek. för. är 769613-5982.