Kungsholmen Fridhemsgatan Ekonomisk förening

Stockholms län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva verksamhet inom fastighetsbranschen samt bedriva fastighetsutveckling. Medlemmarnas medverkan i föreningen skall vara att utnyttja föreningens tjänster.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kungsholmen Fridhemsgatan Ekonomisk förening vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Stockholm så är Kungsholmen Fridhemsgatan Ekonomisk förening ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2003-07-31 så skapades Kungsholmen Fridhemsgatan Ekonomisk förening och företaget är har ej F-skattsedel.

769609-8420 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är Kungsholmen Fridhemsgatan Ekonomisk förening och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Kungsholmen Fridhemsgatan Ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på 08-55516063 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kungsholmen Fridhemsgatan Ekonomisk förening är Andersson Caris, Malin Elisabeth som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Björk, Lars Erik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Uddén, Anna Ingrid Sophia som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, .