Friskolan Fria Maria Barnskola Ek. för.

Stockholms län

Information

769605-7079 är organisationsnummer för företaget Friskolan Fria Maria Barnskola Ek. för.. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Friskolan Fria Maria Barnskola Ek. för. är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Stockholm som är den kommunen som Friskolan Fria Maria Barnskola Ek. för. finns i.

Friskolan Fria Maria Barnskola Ek. för. har varit registrerat sedan 2000-05-12 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-04-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Friskolan Fria Maria Barnskola Ek. för. så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Friskolan Fria Maria Barnskola Ek. för. är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Friskolan Fria Maria Barnskola Ek. för. är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Friskolan Fria Maria Barnskola Ek. för. så kan ni göra det på telefon genom 08-6690831 eller genom brev på följande adress:
Fatburs Kvarng. 28, 118 64, Stockholm

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva en fristående förskola-skola. Medlemmarna deltar i föreningen som anställda eller intressenter. Föreningen skall verka för en kvalitativ och stimulerande skolmiljö med heldagsomsorg och för att tillgodose barnens behov av kunskap, trygghet och glädje.

Det finns olika personer som har en koppling med Friskolan Fria Maria Barnskola Ek. för. och det är Brood, Pia Heléna Elisabeth som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Forssberg, Lennart Olof Mikael som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellbom, Maj Irene som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Marta Anna Kristina som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Ringbo Widoff, Eva Maria Helén som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlberg, Magnus Svengustaf som är född 1970 och har titeln SuppleantStröm, My Anita som är född 1942 och har titeln Suppleant,