Bostadsrättsföreningen Sportpalatset

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Bostadsrättsföreningen Sportpalatset. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Sportpalatset tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Bostadsrättsföreningen Sportpalatset är momsregistrerat sedan2001-03-29 och har organisationsnummer 769605-1569.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-347025.

Bostadsrättsföreningen Sportpalatset är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Bostadsrättsföreningen Sportpalatset så sitter följande personer i styrelsen: , , , , Bricca, Paul Josef Alexander som är född 1976 och har titeln Suppleant , Enestedt, Karl Johan Olof som är född 1963 och har titeln Suppleant .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta lägenheter åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.