Bostadsrättsföreningen Palsternackan

Stockholms län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta lägenheter åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning i tiden. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Palsternackan vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Stockholm så är Bostadsrättsföreningen Palsternackan ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1999-02-24 så skapades Bostadsrättsföreningen Palsternackan och företaget är har ej F-skattsedel.

Bostadsrättsföreningen Palsternackan är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-10-09

769603-9747 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Palsternackan och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Palsternackan så går det att nå dem via telefon på 08-6595882 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hammarberg Kings, Khady Sabina -Morin, Lars Tommy

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Palsternackan är Carlström, Carl Pekka som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Casado Svenheden, Marie Ann-Louise som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammarberg Kings, Khady Sabina som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren Robinson, Karin Louise som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinsson, Thomas Per-Eric Martin B som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Morin, Lars Tommy som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamotStjernlöf, Rolf Georg som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Ericsson, Lars Håkan som är född 1959 och har titeln Suppleant, .