Kulturföreningen Aiolos ekonomisk förening

Stockholms län

Information

Kulturföreningen Aiolos ekonomisk förening är en verksamhet som finns i Stockholm. I Kulturföreningen Aiolos ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Arnald, Jan Lennart som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Franzén, Carin Madeleine som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Haag, Karl Ingemar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmgaard, Jan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kulturföreningen Aiolos ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kulturföreningen Aiolos ekonomisk förening på telefon 08-6515971.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva tidskriftsutgivning och förlagsverksamhet, i vilken medlemmarna deltar med arbetsinsatser.

Idag är Kulturföreningen Aiolos ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Kulturföreningen Aiolos ekonomisk förening är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kulturföreningen Aiolos ekonomisk förening innehar ej F-skattsedel och Kulturföreningen Aiolos ekonomisk förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kulturföreningen Aiolos ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Arnald, Jan, Holmgaard, Jan och Haag, Ingemar, var för sig.

Kulturföreningen Aiolos ekonomisk förening har 769600-2802 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.