Afro Experten i Stockholm

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Afro Experten i Stockholm är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Afro Experten i Stockholm är ett av dem. Statusen för Afro Experten i Stockholm är att Bolaget är aktivt.

Afro Experten i Stockholm är ett Enskild firma och skapades 2006-11-20. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Afro Experten i Stockholm ska trivas.

Afro Experten i Stockholm är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-04. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Frisör.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Afro Experten i Stockholm är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-04.

Idag är Afro Experten i Stockholm och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Afro Experten i Stockholm så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6681890.

.

De som är på något sätt har med Afro Experten i Stockholm är Palmgren, Hanna Elin som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Afro Experten i Stockholm har 760603-XXXX som sitt organisationsnummer.