P.C Business Solutions

Stockholms län

Information

Affärskonsultverksamhet och affärsutvecklingskonsultverksamhet avseende ekonomi, konsultverksamhet, redovisning, ekonomisystem och skatter. marknadskonsultverksamhet, reklam, inredningskonsultverksamhet. konsultverksamhet inom internationell handel och lantbruksekonomi. konsultverksamhet inom management, strategi, optimering och logistik, frilansfotografverksamhet inom all typ av foto. frilansfilmning, produktion och producent. investeringsrådgivare. eventarrangör. musiker, konstnär, modell och skådespelare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för P.C Business Solutions vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Stockholm så är P.C Business Solutions en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2004-09-20 så skapades P.C Business Solutions och verksamheten är har F-skattsedel P.C Business Solutions har haft det sedan 2004-04-29.

P.C Business Solutions är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-04-29

760229-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är P.C Business Solutions och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med P.C Business Solutions så går det att nå dem via telefon på 018-326228 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom P.C Business Solutions är Cederholm, Peter Hans Fredrik som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .