Red Sea Entertainment

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Red Sea Entertainment är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Red Sea Entertainment är ett av dem. Statusen för Red Sea Entertainment är att Bolaget är aktivt.

Red Sea Entertainment är ett Enskild firma och skapades 2001-03-02. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Red Sea Entertainment ska trivas.

Red Sea Entertainment är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-02. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bedriva producerande verksamhet, konsultverksamhet, förlags- verksamhet , artistverksamhet, turnéverksamhet, textverksamhet, arrangörverksamhet och handelsrörelse inom grammofon-, musik- och nöjesbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Red Sea Entertainment är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-02.

Idag är Red Sea Entertainment och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Red Sea Entertainment så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Red Sea Entertainment är Ghebremicael, Feven Shine som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Red Sea Entertainment har 751019-XXXX som sitt organisationsnummer.