Fonni's Hårsalong

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Fonni's Hårsalong är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Fonni's Hårsalong är ett av dem. Statusen för Fonni's Hårsalong är att Bolaget är aktivt.

Fonni's Hårsalong är ett Enskild firma och skapades 1997-11-19. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Fonni's Hårsalong ska trivas.

Fonni's Hårsalong är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Hårvårdssalong och försäljning av hårvårdsprodukter och kosmetika samt öronhåltagning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fonni's Hårsalong är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Fonni's Hårsalong och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Fonni's Hårsalong så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-318321.

.

De som är på något sätt har med Fonni's Hårsalong är Poursanidou, Persefoni som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Fonni's Hårsalong har 750917-XXXX som sitt organisationsnummer.