J Olofsson Arts

Stockholms län

Information

J Olofsson Arts hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där J Olofsson Arts finns. I Stockholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. J Olofsson Arts tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket J Olofsson Arts har haft sedan 2007-12-06. J Olofsson Arts har funnits sedan och 2007-12-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till J Olofsson Arts så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-6493058.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

J Olofsson Arts har idag 750731-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för J Olofsson Arts

Försäljning av tjänster inom musik, tv, teater, film och litteratur och därmed förenlig verksamhet samt undervisning i yoga. Tjänsterna utgörs i egenskap av bildregissör, teaterregissör, författare, tonsättare, musiker samt yogainstruktör.

I J Olofsson Arts så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olofsson, Johanna Helena som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .