Sebastie Film och Media

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Sebastie Film och Media är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Sebastie Film och Media är ett av dem. Statusen för Sebastie Film och Media är att Bolaget är aktivt.

Sebastie Film och Media är ett Enskild firma och skapades 2003-03-27. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Sebastie Film och Media ska trivas.

Sebastie Film och Media är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-24. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Arbeta inom film, reklamfilm, tv eller liknande media som t.ex. webtv och produktfilmer. Även frilansande som filmrecensent.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sebastie Film och Media är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-24.

Idag är Sebastie Film och Media och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Sebastie Film och Media så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8875186.

.

De som är på något sätt har med Sebastie Film och Media är Sebastie, André Olof som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sebastie Film och Media har 750721-XXXX som sitt organisationsnummer.