Cantrix Hanna Norman

Stockholms län

Information

750609-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Cantrix Hanna Norman. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cantrix Hanna Norman är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Cantrix Hanna Norman finns i.

Cantrix Hanna Norman har varit registrerat sedan 2007-08-15 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Cantrix Hanna Norman så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Cantrix Hanna Norman är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Cantrix Hanna Norman är följande:

Vill ni komma i kontakt med Cantrix Hanna Norman så kan ni göra det på telefon genom 070-8983806 eller genom brev på följande adress:

Konstnärlig och artistisk verksamhet, musikalartist, koreograf, konsult och scenproducent.

Det finns olika personer som har en koppling med Cantrix Hanna Norman och det är Norman, Hanna Ulrica som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,