Caroline Jönsson, Musik och Showproduktion

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Caroline Jönsson, Musik och Showproduktion är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Caroline Jönsson, Musik och Showproduktion är ett av dem. Statusen för Caroline Jönsson, Musik och Showproduktion är att Bolaget är aktivt.

Caroline Jönsson, Musik och Showproduktion är ett Enskild firma och skapades 2008-04-04. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Caroline Jönsson, Musik och Showproduktion ska trivas.

Caroline Jönsson, Musik och Showproduktion är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-18. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Sångerska, musikalartist, dansare, skådespelare, koreograf, producent, arrangör, instuderare och liknande förenlig verksamhet inom kultur och nöjesbranschen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Caroline Jönsson, Musik och Showproduktion är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-18.

Idag är Caroline Jönsson, Musik och Showproduktion och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Caroline Jönsson, Musik och Showproduktion så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9352291.

.

De som är på något sätt har med Caroline Jönsson, Musik och Showproduktion är Jönsson, Anna Sofia Caroline som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Caroline Jönsson, Musik och Showproduktion har 750508-XXXX som sitt organisationsnummer.