Camilla Askling

Stockholms län

Information

750503-XXXX är organisationsnummer för företaget Camilla Askling. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Camilla Askling är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Camilla Askling finns i.

Camilla Askling har varit registrerat sedan 1994-09-12 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Camilla Askling så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-05-06.

Camilla Askling är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Camilla Askling är följande:

Vill ni komma i kontakt med Camilla Askling så kan ni göra det på telefon genom 070-8808489 eller genom brev på följande adress:

Frisör.

Det finns olika personer som har en koppling med Camilla Askling och det är Ekman, Camilla Catharina som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,