Å. Hornesjös

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Å. Hornesjös är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Å. Hornesjös är ett av dem. Statusen för Å. Hornesjös är att Bolaget är aktivt.

Å. Hornesjös är ett Enskild firma och skapades 1999-06-23. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Å. Hornesjös ska trivas.

Å. Hornesjös är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-03. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Hälsa, konst, hälsokost, spa-behandlingar, foto, veg. matlagning. sälja produkter och tjänster inom hälsa, skönhet, kropp och själ och utföra behandlingar och motionspass, hålla kurser och föredrag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Å. Hornesjös är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-24.

Idag är Å. Hornesjös och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Å. Hornesjös så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2412201.

.

De som är på något sätt har med Å. Hornesjös är Savela, Rose Åsa som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Å. Hornesjös har 741111-XXXX som sitt organisationsnummer.