Carl Dahlstedt, Fotograf

Stockholms län

Information

Carl Dahlstedt, Fotograf är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Carl Dahlstedt, Fotograf finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Carl Dahlstedt, Fotograf är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-12-08.

Carl Dahlstedt, Fotograf som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-12-19. Men sedan 2006-01-13 så har Carl Dahlstedt, Fotograf varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Carl Dahlstedt, Fotograf så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6681970.

Stockholm arbetar för att verksamheter som Carl Dahlstedt, Fotograf ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Carl Dahlstedt, Fotograf. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Produktion och konsultation av och inom fotografisk bild, rörlig bild, ljud, musik, film samt övrig media. Reklam, redaktionellt och konstnärliga aktiviteter. Digital och analog produktion.

Firmatecknare för Carl Dahlstedt, Fotograf är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Carl Dahlstedt, Fotograf och det är följande personer, Dahlstedt, Carl Ragnar som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Carl Dahlstedt, Fotograf är 741018-XXXX.