Home Real Estate Stockholm

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Home Real Estate Stockholm är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Home Real Estate Stockholm är ett av dem. Statusen för Home Real Estate Stockholm är att Bolaget är aktivt.

Home Real Estate Stockholm är ett Enskild firma och skapades 2002-09-04. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Home Real Estate Stockholm ska trivas.

Home Real Estate Stockholm är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-06-19. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Fastigheter, förvaltning, utveckling och förmedling.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Home Real Estate Stockholm är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-06-19.

Idag är Home Real Estate Stockholm och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Home Real Estate Stockholm så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-4410317.

.

De som är på något sätt har med Home Real Estate Stockholm är Alexander, Rolf De Simianne som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Home Real Estate Stockholm har 740624-XXXX som sitt organisationsnummer.