ILLLI Illustratör Li Rosén

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och ILLLI Illustratör Li Rosén är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ILLLI Illustratör Li Rosén är ett av dem. Statusen för ILLLI Illustratör Li Rosén är att Bolaget är aktivt.

ILLLI Illustratör Li Rosén är ett Enskild firma och skapades 1998-12-14. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ILLLI Illustratör Li Rosén ska trivas.

ILLLI Illustratör Li Rosén är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Illustrationsfirma samt erbjuda tjänster åt reklambyråer, bok-, tidnings- samt kortförlag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ILLLI Illustratör Li Rosén är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är ILLLI Illustratör Li Rosén och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med ILLLI Illustratör Li Rosén så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-325235.

.

De som är på något sätt har med ILLLI Illustratör Li Rosén är Rosén Zobec, Li Malin som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

ILLLI Illustratör Li Rosén har 740118-XXXX som sitt organisationsnummer.