Rebbel marketing

Stockholms län

Information

731122-XXXX är organisationsnummer för företaget Rebbel marketing. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rebbel marketing är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Rebbel marketing finns i.

Rebbel marketing har varit registrerat sedan 2003-11-27 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-11-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rebbel marketing så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-11-27.

Rebbel marketing är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Rebbel marketing är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rebbel marketing så kan ni göra det på telefon genom 073-4298830 eller genom brev på följande adress:

Pr-konsult: marknadsföring av svenska artister (musik, idrott, film) i sverige och utomlands.

Det finns olika personer som har en koppling med Rebbel marketing och det är Sjöberg, Göran Johannes Kastrup som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,