Melodiproduktion Sverige

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Melodiproduktion Sverige är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Melodiproduktion Sverige är ett av dem. Statusen för Melodiproduktion Sverige är att Bolaget är aktivt.

Melodiproduktion Sverige är ett Enskild firma och skapades 2004-01-31. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Melodiproduktion Sverige ska trivas.

Melodiproduktion Sverige är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-01. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Komposition, scenframträdande, produktion, författarskap, utgivning, administration, artisteri, undervisning och journalistisk verksamhet inom musik-, nöjes- och teaterbranschen, bokbranschen, läromedel, konst, reklam, pr, film, it, tv, radio och utbildningsväsendet. företaget skall även bedriva verksamhet inom café, hotell och restaurang, fritids- och hobbyverksamhet, hälsa, friskvård, kursverksamhet, försäljning inom musik-, nöjes-, media- och restaurangbranschen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Melodiproduktion Sverige är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-01.

Idag är Melodiproduktion Sverige och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Melodiproduktion Sverige så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7205663.

.

De som är på något sätt har med Melodiproduktion Sverige är Henningsson Silvennoinen, Kristin E som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Melodiproduktion Sverige har 730624-XXXX som sitt organisationsnummer.