Kats Export & Import

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Kats Export & Import är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kats Export & Import är ett av dem. Statusen för Kats Export & Import är att Bolaget är aktivt.

Kats Export & Import är ett Enskild firma och skapades 2002-06-27. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kats Export & Import ska trivas.

Kats Export & Import är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-09. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning samt export och import av personbilar, lastbilar, dragbilar, bussar och reservdelar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kats Export & Import är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-09.

Idag är Kats Export & Import och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Kats Export & Import så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7655209.

.

De som är på något sätt har med Kats Export & Import är Kats, Mikhail som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kats Export & Import har 730615-XXXX som sitt organisationsnummer.