Privattandläkare Jenny Tingstam

Stockholms län

Information

730530-XXXX är organisationsnummer för företaget Privattandläkare Jenny Tingstam. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Privattandläkare Jenny Tingstam är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Privattandläkare Jenny Tingstam finns i.

Privattandläkare Jenny Tingstam har varit registrerat sedan 1999-06-10 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-06-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Privattandläkare Jenny Tingstam så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Privattandläkare Jenny Tingstam är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Privattandläkare Jenny Tingstam är följande:

Vill ni komma i kontakt med Privattandläkare Jenny Tingstam så kan ni göra det på telefon genom 070-8972934 eller genom brev på följande adress:

Privattandläkare.

Det finns olika personer som har en koppling med Privattandläkare Jenny Tingstam och det är Tingstam, Jenny Maria Carina som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,