Explicitum projektutveckling

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Explicitum projektutveckling är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Explicitum projektutveckling är ett av dem. Statusen för Explicitum projektutveckling är att Bolaget är aktivt.

Explicitum projektutveckling är ett Enskild firma och skapades 2004-09-03. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Explicitum projektutveckling ska trivas.

Explicitum projektutveckling är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Arkitektverksamhet, avstyckning och projektledning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Explicitum projektutveckling är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09.

Idag är Explicitum projektutveckling och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Explicitum projektutveckling så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7828945.

.

De som är på något sätt har med Explicitum projektutveckling är Söderström, Richard Love Christofer som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Explicitum projektutveckling har 730517-XXXX som sitt organisationsnummer.