Neiki's Trafikutbildning

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Neiki's Trafikutbildning är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Neiki's Trafikutbildning är ett av dem. Statusen för Neiki's Trafikutbildning är att Bolaget är aktivt.

Neiki's Trafikutbildning är ett Enskild firma och skapades 2005-06-30. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Neiki's Trafikutbildning ska trivas.

Neiki's Trafikutbildning är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Trafikskola.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Neiki's Trafikutbildning är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-20.

Idag är Neiki's Trafikutbildning och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Neiki's Trafikutbildning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-940701.

.

De som är på något sätt har med Neiki's Trafikutbildning är Minoudi Tachtsioglou, Neiki Susanne som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Neiki's Trafikutbildning har 730429-XXXX som sitt organisationsnummer.