Fredrik Mattson Design

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Enskild firma som heter Fredrik Mattson Design. Det finns flera verksamheter som liknar Fredrik Mattson Design i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Fredrik Mattson Design är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-09-21 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2002-08-22 så har Fredrik Mattson Design varit registrerat och sedan 2002-09-21 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Fredrik Mattson Design och det finns fler verksamheter som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Fredrik Mattson Design så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Fredrik Mattson Design så kan ni göra det på 0709-704354.

Arbeta som freelance designer åt svenska och utlänska möbelproducenter. Inredningskonsultation till företag och privatpersoner. Föreläsningar och undervisningar.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Mattsson, Ulf Fredrik som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Fredrik Mattson Design har 730408-XXXX som sitt organisationsnummer.