Martin Söderström Frilansare

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Martin Söderström Frilansare är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Martin Söderström Frilansare är ett av dem. Statusen för Martin Söderström Frilansare är att Bolaget är aktivt.

Martin Söderström Frilansare är ett Enskild firma och skapades 1997-09-26. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Martin Söderström Frilansare ska trivas.

Martin Söderström Frilansare är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom systemutveckling och programmering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Martin Söderström Frilansare är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Martin Söderström Frilansare och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Martin Söderström Frilansare så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6629586.

.

De som är på något sätt har med Martin Söderström Frilansare är Söderström, Karl Martin som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Martin Söderström Frilansare har 730312-XXXX som sitt organisationsnummer.