Bodinger Consulting

Stockholms län

Information

Bodinger Consulting hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Bodinger Consulting finns. I Stockholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Bodinger Consulting tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Bodinger Consulting har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bodinger Consulting så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-974753.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Bodinger Consulting har idag 730307-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Bodinger Consulting

Konsultverksamhet inom databranschen såsom utveckling och försäljning av mjuk- och hårdvara, systemering av såväl globala som lokala datorsystem, utveckling och försäljning av internet- lösningar för företag. Tillverkning av www-sidor, utbildning och rådgivning samt investment.

I Bodinger Consulting så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bodinger, Ronnie Mikael som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .