Flyttarent i Stockholm

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Flyttarent i Stockholm är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Flyttarent i Stockholm är ett av dem. Statusen för Flyttarent i Stockholm är att Bolaget är aktivt.

Flyttarent i Stockholm är ett Enskild firma och skapades 2007-11-05. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Flyttarent i Stockholm ska trivas.

Flyttarent i Stockholm är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-17. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Städtjänster, bygg och transport.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Flyttarent i Stockholm är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-17.

Idag är Flyttarent i Stockholm och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Flyttarent i Stockholm så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8703170.

.

De som är på något sätt har med Flyttarent i Stockholm är Kalpakas, Apostolos som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Flyttarent i Stockholm har 730117-XXXX som sitt organisationsnummer.