Björn Stenberg Data

Stockholms län

Information

721119-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Björn Stenberg Data. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Björn Stenberg Data är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Björn Stenberg Data finns i.

Björn Stenberg Data har varit registrerat sedan 2003-06-03 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Björn Stenberg Data så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Björn Stenberg Data är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Björn Stenberg Data är följande:

Vill ni komma i kontakt med Björn Stenberg Data så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Databehandling Programvaruproduktion Utbildning

Det finns olika personer som har en koppling med Björn Stenberg Data och det är Stenberg, Björn Emanuel som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,