Snaran Productions

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Snaran Productions är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Snaran Productions är ett av dem. Statusen för Snaran Productions är att Bolaget är aktivt.

Snaran Productions är ett Enskild firma och skapades 1997-09-26. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Snaran Productions ska trivas.

Snaran Productions är F-skattregistrerat och det har de varit sedan -0001-11-30. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Producent, ambulerande DJ, ljudtekniker, konsultation inom ljud och bild.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Snaran Productions är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Snaran Productions och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Snaran Productions så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-42067950.

.

De som är på något sätt har med Snaran Productions är Bruhn, Peter Lennart som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Snaran Productions har 720908-XXXX som sitt organisationsnummer.