Stjärnan Siffror & Ord

Stockholms län

Information

720711-XXXX är organisationsnummer för företaget Stjärnan Siffror & Ord. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stjärnan Siffror & Ord är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Stjärnan Siffror & Ord finns i.

Stjärnan Siffror & Ord har varit registrerat sedan 2007-06-07 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Stjärnan Siffror & Ord så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Stjärnan Siffror & Ord är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Stjärnan Siffror & Ord är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stjärnan Siffror & Ord så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Redovisning inklusive löpande bokföring, bokslut och årsredovisning, spårkgranskning, korrekturläsning och andra admnistrativa tjänster.

Det finns olika personer som har en koppling med Stjärnan Siffror & Ord och det är Börjesson, Klara Lali Johanna som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,