Ulvsunda Inredningssnickeri

Stockholms län

Information

720517-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ulvsunda Inredningssnickeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ulvsunda Inredningssnickeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Ulvsunda Inredningssnickeri finns i.

Ulvsunda Inredningssnickeri har varit registrerat sedan 1996-03-25 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ulvsunda Inredningssnickeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Ulvsunda Inredningssnickeri är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Ulvsunda Inredningssnickeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ulvsunda Inredningssnickeri så kan ni göra det på telefon genom 08-259646 eller genom brev på följande adress:

Inredningssnickeri. Bygg. TV-produktion.

Det finns olika personer som har en koppling med Ulvsunda Inredningssnickeri och det är Lenåsen, Christian Stefan Mikael som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,