Karin Lindstedt Formdesign

Stockholms län

Information

720515-XXXX är organisationsnummer för företaget Karin Lindstedt Formdesign. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Karin Lindstedt Formdesign är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Karin Lindstedt Formdesign finns i.

Karin Lindstedt Formdesign har varit registrerat sedan 2000-05-09 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-05-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Karin Lindstedt Formdesign så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-06-01.

Karin Lindstedt Formdesign är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Karin Lindstedt Formdesign är följande:

Vill ni komma i kontakt med Karin Lindstedt Formdesign så kan ni göra det på telefon genom 08-310467 eller genom brev på följande adress:

Produktdesigner och grafisk formgivare av textilmönster och inredning samt scenografi.

Det finns olika personer som har en koppling med Karin Lindstedt Formdesign och det är Lindstedt, Karin Hanna Birgitta som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,