ELD/Eva Lindeberg Design

Stockholms län

Information

720317-XXXX är organisationsnummer för bolaget ELD/Eva Lindeberg Design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ELD/Eva Lindeberg Design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som ELD/Eva Lindeberg Design finns i.

ELD/Eva Lindeberg Design har varit registrerat sedan 2000-11-22 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-01-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för ELD/Eva Lindeberg Design så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-01-02.

ELD/Eva Lindeberg Design är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för ELD/Eva Lindeberg Design är följande:

Vill ni komma i kontakt med ELD/Eva Lindeberg Design så kan ni göra det på telefon genom 08-6420053 eller genom brev på följande adress:

Grafisk formgivning och grafisk design, reklam, foto och illustration.

Det finns olika personer som har en koppling med ELD/Eva Lindeberg Design och det är Lindeberg, Eva Hanna som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,