Muskeltrim Dan Lundmark

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Muskeltrim Dan Lundmark är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Muskeltrim Dan Lundmark är ett av dem. Statusen för Muskeltrim Dan Lundmark är att Bolaget är aktivt.

Muskeltrim Dan Lundmark är ett Enskild firma och skapades 1994-10-18. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Muskeltrim Dan Lundmark ska trivas.

Muskeltrim Dan Lundmark är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Massage. Behandling av idrottsskador, axlar, nackar, rygg och käkar. Friskvård med inrikning på patient, kundmottagning, företag och idrottsklubbar. Merförsäljning av behandlings- och rehabiliteringsprodukter såsom balansplattor, ryggsträckare, liniment och pulsklockor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Muskeltrim Dan Lundmark är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13.

Idag är Muskeltrim Dan Lundmark och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Muskeltrim Dan Lundmark så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6495838.

.

De som är på något sätt har med Muskeltrim Dan Lundmark är Lundmark, Dan Anders som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Muskeltrim Dan Lundmark har 720221-XXXX som sitt organisationsnummer.