Miimo Bild & Form

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Miimo Bild & Form är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Miimo Bild & Form är ett av dem. Statusen för Miimo Bild & Form är att Bolaget är aktivt.

Miimo Bild & Form är ett Enskild firma och skapades 2005-11-08. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Miimo Bild & Form ska trivas.

Miimo Bild & Form är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-03. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning via webshop av hobbymaterial allt som har med scapbooking och korttillverkning att göra såsom stämplar och deras tillbehör, papper, pennor, utsmyckningsdetaljer, klistermärken, gnuggisar, utstansningsmaskiner med tillbehör, pärmar med tillbehör. Designa egna stämpelserier design av mönster som skrivs ut på arkivbeständigt papper. Även försäljning av tjänster via webshoppen i forma av bildhantering såsom erbjuda färgtoning, retusch av röda ögon, retusch av störande bakrund, smuts och repor. Design och programmering av websidor, framtagning av företagsprofiler, logotyper samt även konsulttjänster inom specialeffekter för Film, Reklam och Television.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Miimo Bild & Form är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-03.

Idag är Miimo Bild & Form och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Miimo Bild & Form så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8897998.

.

De som är på något sätt har med Miimo Bild & Form är Tvedt, Malin som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Miimo Bild & Form har 720119-XXXX som sitt organisationsnummer.