Data Ljud & Ljus i Hägersten

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Data Ljud & Ljus i Hägersten är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Data Ljud & Ljus i Hägersten är ett av dem. Statusen för Data Ljud & Ljus i Hägersten är att Bolaget är aktivt.

Data Ljud & Ljus i Hägersten är ett Enskild firma och skapades 2005-07-25. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Data Ljud & Ljus i Hägersten ska trivas.

Data Ljud & Ljus i Hägersten är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Datakonsult, försäljning av hårdvara och mjukvara. Ljud och ljuskonsult, försäljning och uthyrning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Data Ljud & Ljus i Hägersten är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01.

Idag är Data Ljud & Ljus i Hägersten och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Data Ljud & Ljus i Hägersten så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 076-8185545.

.

De som är på något sätt har med Data Ljud & Ljus i Hägersten är Filipovski, Tome Spase som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Data Ljud & Ljus i Hägersten har 720106-XXXX som sitt organisationsnummer.