Personalkooperativet Kantarellen, ekonomisk förening

Stockholms län

Information

716421-9557 är organisationsnummer för verksamheten Personalkooperativet Kantarellen, ekonomisk förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Personalkooperativet Kantarellen, ekonomisk förening är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Stockholm som är den kommunen som Personalkooperativet Kantarellen, ekonomisk förening finns i.

Personalkooperativet Kantarellen, ekonomisk förening har varit registrerat sedan 1992-06-22 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Personalkooperativet Kantarellen, ekonomisk förening så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Personalkooperativet Kantarellen, ekonomisk förening är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Personalkooperativet Kantarellen, ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Jörgensen, Margita Anette

Vill ni komma i kontakt med Personalkooperativet Kantarellen, ekonomisk förening så kan ni göra det på telefon genom 08-972843 eller genom brev på följande adress:
Lövsätragränd 45, 127 36, Skärholmen

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bereda medlemmarna arbete inom daghemsverksamheten.

Det finns olika personer som har en koppling med Personalkooperativet Kantarellen, ekonomisk förening och det är Jörgensen, Margita Anette som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Linda Therése som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Malin Hanna som är född 1989 och har titeln Ordinarie ledamot,