Föräldrakooperativet Gunghästen, ek.för.

Stockholms län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva en föräldrakooperativ förskola för att ta hand om medlemmarnas barn under dagtid på vardagar.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Föräldrakooperativet Gunghästen, ek.för. vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Stockholm så är Föräldrakooperativet Gunghästen, ek.för. ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1989-02-20 så skapades Föräldrakooperativet Gunghästen, ek.för. och företaget är har ej F-skattsedel.

716420-4443 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är Föräldrakooperativet Gunghästen, ek.för. och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Föräldrakooperativet Gunghästen, ek.för. så går det att nå dem via telefon på 08-6563851 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn Firman tecknas två i förening av -externa firmatecknarna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Föräldrakooperativet Gunghästen, ek.för. är Ahola, Anne Maria som är född 1976 och har titeln Extern firmatecknare, Kull, Anna Margareta som är född 1948 och har titeln Extern firmatecknare, Mild, Catrine Eva Maria som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Malmborg, Leif Gustaf som är född 1943 och har titeln Likvidator, .