Bostadsrättsföreningen Torsgränd 4

Stockholms län

Information

Att i föreningens hus upplåta bostäder åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Torsgränd 4 vars verksamheterstyp är Bostadsrättsförening.

I Stockholm så är Bostadsrättsföreningen Torsgränd 4 en av många verksamheter vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1987-03-23 så skapades Bostadsrättsföreningen Torsgränd 4 och verksamheten är har ej F-skattsedel.

716419-8645 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Torsgränd 4 och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Torsgränd 4 så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Antonsson, Ulf Ole Niclas -Hall, Hans Rune -Hesselius, Petra Sofia

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Torsgränd 4 är Antonsson, Ulf Ole Niclas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hall, Hans Rune som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Hesselius, Petra Sofia som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjällström Sigge, Mats Ragnar som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Thulin, Emma Sofie som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Grigorova, Sofia som är född 1967 och har titeln SuppleantSimonsson, Ketty Suzanna som är född 1979 och har titeln Suppleant, .