Bostadsrättsföreningen Stammen 23

Stockholms län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Stammen 23 vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Stockholm så är Bostadsrättsföreningen Stammen 23 ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1985-03-18 så skapades Bostadsrättsföreningen Stammen 23 och bolaget är har ej F-skattsedel.

716419-2887 är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Stammen 23 och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Stammen 23 så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Stammen 23 är Ehrling, Guy Stellan Pierre som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Kall, Eva Maria som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Nylander, Brita Eva Katarina som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Steilind, Ann-Christin E M som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Willén, Bo Göran som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallén, Hans Christian som är född 1951 och har titeln SuppleantHed, Leif Ingemar som är född 1960 och har titeln Suppleant, .